Tervetuloa shoppailemaan Suomen katu-uskottavimpaan verkkokauppaan! Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin koodilla PUSIPUSI.

Seuraa meitä

Pääkallokiitäjä t-paita selkä- ja rintaprintti

22,50 € 30,00 €
sis. 24 % ALV

iso printti selässä, pieni printti rinnassa

Määrä

Upea 100% kierrätysmateriaalista valmistettu Unisex-t-paita. Paidan valmistaja on Pure Waste ja se on valmisetettu 100% kierrätysmateriaalista. Tarkista sopiva koko kokotaulukosta tai käy Pure Wasten myymälässä tai jälleenmyyjällä sovittamassa itsellesi paras koko. Tuotteita on rajallinen määrä, eikä tästä mallista tule lisätilausta.

Aiempaan Bad Idean t-paitamalliin nähden sanoisin, että mitoitus on aika pitkälti sama, mutta paita on pidempi eli jos haluaa vähän mekkomaisen oversize t-padan esim. pyöräilyshortsien kanssa käytettäväksi niin tämä on just sulle. Kaula-aukko on myös tuntumaltaan hieman väljempi varsinkin suuremmissa koossa.

Mallinukella päällä koko M ja 3XL. Kierrätysmateriaalin ominaisuuksien vuoksi painatuksissa on pientä yksilöllistä vaihtelua. Mittataulukko ei välttämättä ole 100% pätevä joten suosittelen ottamaan isomman koon jos pähkäilet kahden koon välillä.

Tuotteen tiedot
Paino: 200 g
Mitat: 30 x 20 x 3 cm