HUOM. Nouto Helsingistä on tauolla 12.7. –6.8. Nouto Järvenpäästä ja postitus toimii tänä aikana normaalisti.

Info


ABOUT

Bad Idea on järvenpääläinen yhden naisen sivubisnes, jonka taustalla häärii päivätyökseen tatuointeja tekevä Outi Vihlman. Bad Idea -verkkokaupassa myydään kierrätysmateriaalista valmistettuja koruja, luomupuuvillaisia/kierrätyskankaisia tekstiilejä sekä kierrätyskartongille painettuja printtejä.

BAD IDEA -KORUT

Bad Idea -korut valmistetaan kirpputoreilta löydetyistä hylätyistä pelinappuloista, muovihelmistä tai lelulaatikoiden pohjalle unohdetuista pikkuesineistä. Löytömateriaali lajitellaan ja puhdistetaan huolellisesti. Bad Idea pyrkii säilyttämään löytömateriaalin mahdollisimman alkuperäisessä muodossa hyödyntäen sen omaa väriä, muotoa ja tyyliä. Virheet kaunistavat: korujen entinen elämä saa näkyä myös valmiissa tuotteessa. Entisen elämän jäljet ja materiaalin harvinaisuus tekevät jokaisesta korusta uniikin.Bad Idea -korujen metalliosat ovat suurimmaksi osaksi ruostumatonta terästä, osassa koruista metalli on pintahopeitua, EU-direktiivien mukaisesti nikkelitestattua metallia. 

BAD IDEA -TEKSTIILIT

Bad Idean valikoimista löytyy myös tekstiilejä kuten kangaskasseja ja t-paitoja. Paitojen ja kassien materiaali on luomupuuvilla tai kierrätysmateriaali ja kaikki tuotteet painatetaan Helsingin Paitamyllyssä.  

BAD IDEA -PRINTIT

Bad Idean Printit painetaan 100% kierrätyskartongille Kaarinassa. Poikkeuksena 50x70cm kokoiset julisteet, jotka painetaan korkealaatuiselle rullapaperille.

ERIKOISTILAUKSET/ MATERIAALILAHJOITUKSET

Erikoistilauksia kuten mittatilauksena tehtyjä koruja voit kysellä sähköpostitse badideadesign@gmail.com.  Huomioithan, että erikoistilatuissa tuotteissa toimitusaika on pidempi ja hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti. Jos nurkissasi pyörii ylimääräistä kierrätysmateriaalia, joka voisi saada uuden elämän koruina, voit ottaa yhteyttä niin sovitaan toimituksesta. Kts. Yhteystiedot.

POSTITUS

Tuotteita postitetaan keskitetysti kerran viikossa.  Postituskulut määräytyvät kulloinkin voimassaolevien toimitusehtojen mukaisesti. Tuotteet postitetaan tilattujen tuotteiden koosta ja määrästä riippuen eri kokoisina postipaketteina. Jos sattuu niin ikävästi, että tilaamasi tuote on vioittunut postituksen aikana, ota yhteyttä sähköpostitse niin selvitetään asia. Lisäksi voit erikseen sovittaessa noutaa tuotteita ilmaiseksi Helsingin Punavuoresta tai Järvenpäästä. Lue lisää toimitusehdoista.

JÄLLEENMYYJÄT

Bad Idean tuotteita on jälleenmyynnissä muutamissa liikkeissä, mikäli olet kiinnostunut ottamaan tuotteita jälleenmyyntiin, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse. 

Jälleenmyyjät:

-Second hand market store, Kauppakeskus Redi, Helsinki (koruja, julisteita, kortteja)

-Vintamo, Karkkila (koruja, kangaskasseja, kortteja)

-PD Floral, Helsinki (kortteja kukkalähestysten yhteyteen)

PALAUTE

Palautetta voi lähettää Bad Idean sähköpostiosoitteeseen. Voit lähettää ruusuja tai risuja, toivomuksia mieluisista korumalleista tai muista tuotteista, tyhmiä kysymyksiä ja vinkkejä parhaista kierrätysmateriaalin löytölaareista. Pääkallopaikalle saat yhteyden myös Instagramin directillä tai Facebook-viestillä.

Hyviä ideoita ja nautinnollisia hetkiä ostosten parissa!

Outi 

Bad Idea