Tervetuloa shoppailemaan Suomen katu-uskottavimpaan verkkokauppaan!

Seuraa meitä

About

TAUSTAA

Bad Idea on järvenpääläinen yhden naisen sivubisnes, jonka taustalla häärii päivätyönään tatuointeja tekevä yrittäjä Outi Vihlman. Bad Idea -verkkokaupassa myydään kierrätyskoruja, vaatteita sekä eri kokoisia paperituotteita.

BAD IDEA -VAATTEET

Vaatteet-osiosta löytyy kangaskasseja, t-paitoja ja huppareita. Osa paidoista ja kasseista on materiaaliltaan luomupuuvillaa ja osa kierrätysmateriaalia. Tekstiilituotteet painatetaan pääsääntöisesti Helsingin Paitamyllyssä. Luomupuuvillaisten kangaskassien valmistaja on Westford Mill ja paitojen B&C Collection. Uutuutena verkkokaupasta löytyy nyt myös Pure Wasten 100% kierrätysmateriaalista valmistettuja tekstiilejä. Tekstiilien kuvitukset ovat syntyneet Outin kynästä.

BAD IDEA -PAPERITUOTTEET

Paperituotteita on saatavilla eri kokoisina kortteina ja julisteina. Outin suunnittelemat printit painetaan 100% kierrätyskartongille. Poikkeuksena 50x70cm kokoiset julisteet, jotka painetaan korkealaatuiselle rullapaperille, sillä kierrätyspaperin arkkikoko ei riitä näin suuriin painotuotteisiin. Kaikki paperituotteet painetaan Kaarinassa. Isoista 50cm x 70cm julisteista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen 5€/juliste Naisten Linjalle, joka tarjoaa maksutonta tukea ja neuvontaa väkivaltaa kokeneille naisille, tytöille ja heidän läheisilleen. 

BAD IDEA -KORUT

Bad Idea -korut valmistetaan kirpputoreilta löydetyistä kierrätysaarteista. Löytömateriaali pestään ja se saa uuden elämän korujen muodossa. Eletyn eämän jäljet saavat näkyä eli materiaalia ei värjätä tai käsitellä vaan se käytetään sellaisenaan. Kierrätysmateriaalin harvinaisuus tekee jokaisesta korusta uniikin. Bad Idea -korujen metalliosat ovat uusia. Metalli on suurimmassa osassa koruja allergiaystävällistä ruostumatonta terästä, joissakin koruissa metalli on pintahopeitua. Tieto selviää kunkin tuotteen tuotesivulta.

ERIKOISTILAUKSET/ MATERIAALILAHJOITUKSET

Erikoistilauksia kuten mittatilauksena tehtyjä koruja tai kuvituksia voit kysellä sähköpostitse badideadesign@gmail.com. Huomioithan, että erikoistilatuissa tuotteissa toimitusaika on pidempi ja hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti. Jos nurkissasi pyörii ylimääräistä kierrätysmateriaalia, joka voisi saada uuden elämän koruina, voit ottaa yhteyttä niin ihmetellään asiaa.

POSTITUS

Tuotteita postitetaan keskitetysti kerran viikossa.  Toimituskulut määräytyvät kulloinkin voimassaolevien toimitusehtojen mukaisesti. Tuotteet postitetaan tilattujen tuotteiden koosta ja määrästä riippuen eri kokoisina postipaketteina. Jos sattuu niin ikävästi, että tilaamasi tuote on vioittunut postituksen aikana, ota yhteyttä sähköpostitse niin selvitetään asiaa. Lue lisää toimitusehdoista.

LAHJAPAKETOINTI

Mikäli haluat ostaa tuotteillesi kauniin lahjapaketoinnin, voit lisätä sen ostoskoriin tuotteen mukana. Lisätietoja paketoinnista löydät täältä.

SOVITUS

Mikäli vaatteiden kokoasiat mietityttää ja haluaisit sovittaa vaatteita ennen ostopäätöstä, ota yhteyttä niin sovitaan sovitusaika tatuointistudiolle Helsingin Punavuoreen. 

JÄLLEENMYYJÄT

Bad Idean tuotteita on jälleenmyynnissä muutamissa liikkeissä. Mikäli olet kiinnostunut ottamaan tuotteita jälleenmyyntiin, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse. 


Second hand market store, Kauppakeskus Redi, Helsinki (koruja, julisteita, kortteja, t-paitoja, huppareita)

Vintamo, Karkkila (koruja, kangaskasseja, kortteja)

PD Floral, Helsinki (kortteja kukkalähestysten yhteyteen)

PALAUTE

Palautetta voi lähettää Bad Idean sähköpostiosoitteeseen (badideadesign@gmail.com). Voit lähettää ruusuja tai risuja, toivomuksia mieluisista korumalleista tai muista tuotteista, tyhmiä kysymyksiä ja vinkkejä parhaista kierrätysmateriaalin löytölaareista. Pääkallopaikalle saat yhteyden myös Instagramin directillä tai Facebook-viestillä.

Hyviä ideoita ja nautinnollisia hetkiä ostosten parissa!

Outi 

Bad Idea