HUOM. Nouto Helsingistä on tauolla 12.7. –6.8. Nouto Järvenpäästä ja postitus toimii tänä aikana normaalisti.

MinustaFAKTAT TISKIIN!

SIJAINTI JA TAUSTAA

Bad Idea on kuvitusten tavaratalo, jonka osastot jakautuvat paperituotteisiin ja tekstiileihin. Kaikkien tuotteiden kuvitukset syntyy mun, eli Outin digitaalisesta kynästä. Koulutukseltani oon askarruttaja, artesaani ja kuvataiteilija(AMK). 

Bad Idean päämaja tönöttää kotitoimistossa Järvenpäässä, mutta mun pääduuni tatuoijana sijaitsee Helsingin Punavuoressa, Impact tattoossa. Molemmista paikoista onnistuu tilauksen nouto mikäli postitus ei syystä tai toisesta nappaa. Sivuduuneja multa löytyy verkkokaupan pyörityksen lisäksi mm. Candyland-tatuointimessujen järjestäjänä, Ääriviivoja- kirjan tekijänä, sisustustilin ylläpitäjänä ja keravalaisen Klei-keramiikkapajan assarina. Rautoja on siis AINA tulessa monta yhtä aikaa.

Tällainen rönsyilevyys taitaakin itse asiassa olla se mun juttu kaikessa muussakin. Tuotteita syntyy kuin sieniä sateella ja välillä meinaan itsekin unohtaa mitä kaikkea verkkokaupasta löytyykään. Monesti innostun niistä ideoista, jotka on siinä rajoilla onko ne hyviä vai huonoja. Tällä hetkellä mua inspiroi esim. kitsch, poptaide, punk ja ysäri. 

TUOTTEET & TOIMITUS

Postitan tuotteita monen muun homman ohessa eli joskus tilaushetkestä menee muutamakin päivä ennen kuin ehdin postille, mutta pyrin olemaan niin nopea kuin suinkin pystyn. Mikäli sun tilauksella on superkova kiire niin mainitsethan siitä tilauksen Lisätietoja-kohdassa niin katsotaan, mitä voin tehdä! 

Ekologisuus ja eettisyys on mulle tärkeitä arvoja ja yritän parhaani mukaan huomioida ne tuotteiden materiaalivalinnoissa. Suosin kierrätysmatskua ja kestävästi valmistettuja tekstiilejä. Lahjoitan myös osan tuotoista hyväntekeväisyyteen, esimerkiksi isoista Sydän-julisteista lähtee 5€/juliste Naisten linjalle. Painotuotteet painetaan Suomessa: tekstiilit Helsingin Konalassa ja paperituotteet Kaarinassa.

LISÄTIETOA TOIMITUKSESTA LÖYDÄT TOIMITUSEHDOISTA.

JÄLLEENMYYNTI

Bad Idean tuotteita on jälleenmyynnissä muutamissa liikkeissä. Mikäli olet kiinnostunut ottamaan tuotteita jälleenmyyntiin, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse. 

Second hand market store, Kauppakeskus Redi, Helsinki (kierrätyskoruja, julisteita, kortteja)

Vintamo, Karkkila (koruja, kangaskasseja, kortteja)

PD Floral, Helsinki (kortteja kukkalähestysten yhteyteen)


P.S. Bad Idean verkkokaupasta saa myös lahjakortteja ja lahjapaketointia, yllätä sulle tärkeä ihminen ihanalla ylläripaketilla! 

P.P.S. Jos vaatekoon valitseminen on hankalaa niin myös sovitus onnistuu Impact tattoossa tarpeen mukaan, ota rohkeesti yhteyttä jos joku asia mietityttää! 

P.P.P.S Ai että nyt tästä tulee ihan vanhat kirjevihot mieleen, kiitti et luit tähän asti, kuva ois kiva ylläri, etc.!